Mycket... - SVCH LP1 Kullaskogens Morris - Elliott

SVCH LP1 Kullaskogens Morris - Elliott

 
 
Det har blivit lite för mycket på sistone och det märks på lilleman. De senaste dagarna har han hållit på att krypa ur skinnet och inte kunnat slappna av alls. På lydnadskursen igår kunde vi inte göra mycket vettigt :( Han fick prova på en platsliggning bredvid schäfern Ella iallafall för att avdramatisera schäfrar litegrann. Hon hade tvärtom effekt, han tyckte hon var sååååå spännande och läcker! Men han låg still den korta stund han fick ligga. Vi har nu några träningsfria dagar och idag har han faktiskt sovit nästan hela dagen och varit lugn. Lilleman. Men det passar faktiskt väldigt bra eftersom det känns som att min hjärna håller på att koka över oxå. Utbränningsvarning på balltså!

Fick domarprotokollen igår så nu är resultatet från senaste appellen infört. Inte riktigt lika höga poäng från den andra domaren, vars resultat jag inte såg i lördags. Men fortfarande godkänt och det spelade ju ingen roll i slutändan. Kul var ändå att det var flera som blev uppflyttade till skillnad från första appellen då bara en lyckades få uppflyttspoäng. 

Elliotts pappa Loke har fått godkänt på praktiska jaktprovet så nu är det bara sista elitettan som saknas innan Jaktchampionatet...spännande!!! Vi håller tummarna!Leave a Reply.